OneBright

OneBright

2017

OneBrightPosted by Ann Sofi & Roland Thu, February 09, 2017 12:22:41

Året började med att vi åkte på My Dog med Alice o Sebbe, det blev en trevlig dag tillsammans att starta året på. Träffade många bekanta bland alla tusentals besökare på mässa.

Den 30 Januari åkte Helen o jag till Ragnhild Ulin på Kennel Almanza och hälsade på. En jättetrevlig dag att se alla valpar och med oss hem fick vi lilla fröken Almanza Spotless Savannah, 8 v gammal och ska bo med Alice hemma hos oss, och heter nu Elsa. En liten pälsig dam som det kommer att bli spännande o följa.

Vi åkte till Mjölby den 5 februar för att se om vi skulle kunna få de 3:dje Certet på Alice innan hon ska paras. Hon var inte i sin bästa päls men hon håller formen fin ändå, hon blev 3:e bästa tik av 35 tikar,så nog tyckte domare Eirin Stenbro om henne, men 2 steg från cert!!!!!

Nu löper Alice och vi kommer att åka till Örnsköldsvik och para henn v 7 med en mycket trevlig och vacker hane som vi tror passar Alice väldigt bra. Om allt går som planerat kommer vi att presentera honom v8 på valpsidan, Då hoppas vi på valpar v 16. Det ska bli jättekul och nu håller vi tummarna. Under våren kommer vi att ta det ganska lugnt med att fostra valpen Elsa och ta hand om (dräktig tik) Alice.

I mars åker Helen/Zelda, Jeanette/Pyret, Victoria/Mira o Lasse/Stella till Väneryr och går en viltspårskurs som vi hoppas följ upp med spårprov och då kanske Johan/Rufus, Monica /Sebbe hakar på också!

Hoppas på att få träffa valparna efter Edda/Scott och Trolla/Lillen under vår/försommar, vi återkommer med plats o datum. En kennelträff för alla den 22 juli, med WT, ska vi också hinna med.

Då har Alice valpar flyttat till sina nya familjer. Vi kommer att åka på Wt o kanske utställningar under sensommar o höst, när vi ser att Alice, Elsa o Zelda har kommit i fin form igen. Vi återkommer med datum o plats under aktuelltsidan. Ja så ser våren/sommaren ut tillsammans med våra hundar.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.