OneBright

OneBright

Hampus

OneBrightPosted by Ann Sofi & Roland Tue, August 02, 2016 22:02:32

Ett sorgligt besked från Laila o Conny idag. Hampus, One Bright Muliphen-Star, (20060125-20160802) har idag somnat in efter en kort tids sjukdom i sina njurar.

Hampus var en av de gladaste o godmodigaste flatcoated retriever man kan tänka sig, alltid vänlig, öppen och tyckte om alla, både tvåbenta o fyrbenta. En "nallebjörn" som älskade att få springa i skog o mark med en härlig lust för bad o vatten. En trogen vän till Laila o Conny som har älskat o gett honom det bästa av livet som han kunde få. Tack Laila o Conny för att ni tog så väl hand om en av våra valpar från "Stjärnkullen", nu finns ytterligare en stjärna i hundhimlen tillsammans med mamma "Malla".
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Conny o Laila Sat, August 06, 2016 12:17:39

Vi vill tacka Ann-Sofie och Roland för allt stöd och alla goda råd som vi fått under vår tid tillsammans med Hampus. Nu börjar en jobbig tid och saknaden känns svår, men vi tänker på alla goda stunder vi haft tillsammans med Hampus och alla trevliga träffar som vi haft hos Er och livet går ju som bekant vidare.

Hälsningar
Conny och Laila